Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@08:25:47 GMT

ضرورت گفت‌وگو در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۲۶۲۵

ضرورت گفت‌وگو در روزهای کرونایی

فصل جدید برنامه تلویزیونی «قرنطینه» با محوریت طرح معضلات اجتماعی از دریچه طنز در زمستان امسال روی آنتن شبکه پنج سیما رفت و همچنان ادامه دارد.

این فصل با توجه به مشکلات و مسائل روز جامعه و بهره مندی از فضای طنز در ۲۰ قسمت ۵۰دقیقه‌ای آماده شده که هر پنجشنبه روی آنتن می‌رود. سری جدید برنامه تلویزیونی «قرنطینه» شمایلی کاملاً متفاوت از فصل اول دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فصل جدید، امین زندگانی اجرا را برعهده دارد و برنامه علاوه بر گفت و گو با میهمان، بخش‌های مختلف دیگری همچون موشن‌گرافی (معرفی میهمان برنامه)، دوربین مخفی (مرتبط با موضوع برنامه) و پخش انیمیشن هم دارد. محمد ابراهیم امینیان تهیه‌کننده برنامه «قرنطینه» درباره استفاده از نام قرنطینه در روزها و شرایط سخت کرونایی معقتد است که زندگی با تمام محدودیت‌ها در جریان است و همچنان ادامه دارد. به گفته او، فصل دوم این برنامه تا پایان سال پخش می‌شود و فصل جدید آن در سال آینده با ایده و شمایل جدیدی ساخته خواهد شد که باید متناسب با شرایط و نیازهای روز جامعه باشد. در ادامه با محمد ابراهیم امینیان درباره جزئیات بیشتر این برنامه ترکیبی گفت‌وگو کردیم که مشروح آن را می‌خوانید:

شما در فصل اول برنامه «قرنطینه» فقط به موضوع کرونا پرداختید، رویکردتان در فصل جدید چه بود؟

همان‌طور که اشاره کردید ما در فصل قبل برنامه «قرنطینه» فقط به موضوع کرونا پرداختیم چون شرایط جامعه در اوایل سال، چنین محتوایی را ایجاب می‌کرد و به‌خاطر ترسی که از کرونا در بین مردم وجود داشت، شرایط مبهمی در جامعه حکمفرما شده بود، ایام نوروز بود و مردم از دید و بازدید و تفریح محروم شده بودند. آن موقع موضوع برنامه «قرنطینه» شکل گرفت و با اجرای علی مسعودی صرفاً به موضوع کرونا پرداخته شد. در فصل دوم «قرنطینه» دیدگاهمان را تغییر دادیم و سعی کردیم که به معضلات اجتماعی بپردازیم، اما با این نگاه که دریچه طنزی را به این معضلات باز کنیم و از زاویه نگاه جدیدی به موضوعات بپردازیم.

با وجود اینکه در این فصل به موضوعات اجتماعی می‌پردازید و شکل برنامه در مقایسه با فصل اول کاملاً تغییر کرده است، چرا دوباره از همان عنوان «قرنطینه» برای برنامه استفاده کردید؟

چون می‌خواستیم بگوییم که در شرایط کرونا و وضعیت قرنطینه، زندگی به قوت خودش باقی است و باید روال زندگی در چارچوب جدیدی متناسب با شرایط جدید ادامه پیدا کند. دوستان ما در این برنامه، فضایی را در دکور طراحی کردند که دو رنگ متفاوت داشت؛ یعنی دو نفر در دو فضای متفاوت از هم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. بخش طنز را هم در قالب دوربین مخفی و انیمیشن در برنامه گنجاندیم. البته بخشی از سؤالات گفت و گو هم جنبه طنز دارد اما اساس برنامه، پرداختن به مسائل اجتماعی است. میهمانانی هم که به این برنامه دعوت می‌شوند با همین رویکرد است. کرونا سبب به وجود آمدن معضلات اجتماعی جدیدی شده و لازم است که درباره آن صحبت شود، در واقع این برنامه به موضوع زیست کرونایی می‌پردازد.

میهمانان برنامه بر چه اساسی دعوت می‌شوند؟

در فصل جدید برنامه، یک گروه سردبیری جوان و خوش ذوق داریم که سابقه رسانه ای دارند و براساس موضوعات برنامه، میهمانان را دعوت می‌کنند. گاهی ایده‌های خوبی را هم از میهمانان برنامه برای ادامه مسیر می‌گیریم. پرسش‌ها هم متناسب با تجربه و تخصص میهمانان توسط گروه سردبیری طراحی می‌شود. 

محتوای «قرنطینه» چه وجه تمایزی با برنامه‌های مشابه آن دارد؟

ما براساس موضوعات مشخص شده، میهمانان را دعوت کردیم تا شاهد حرف‌های به دردبه‌خور و شنیدنی باشیم مثلاً یکی از موضوعات بحث مهاجرت و زندگی در خارج از کشور بود که به گزینه محمد دلاوری رسیدیم؛ چون تجربه این موضوع را داشت و دیدگاه‌های جالبی هم درباره این ماجرا دارد. گروه سردبیری برنامه حسب موضوعات برنامه، گزینه‌های مختلف را بررسی می‌کنند و برای تولید محتوای برنامه، نگاه سخت‌گیرانه‌ای دارند.     

دلیل انتخاب امین زندگانی برای اجرای برنامه چه بود؟

اجرای فصل اول برنامه را علی مسعودی بر عهده داشت که بسیار به ما کمک کرد. در فصل دوم تصمیم گرفتیم که به موضوعات اجتماعی بپردازیم و نگاهمان به سمت کسی رفت که هم محبوبیت مردمی داشته باشد و هم تأثیرگذار باشد.گزینه‌های زیادی داشتیم اما دیدیم که امین زندگانی جزو بازیگران محبوب در سلایق مختلف است و کلامش هم اثرگذاری خوبی دارد. 

شما با ورود بازیگران به عرصه اجرا موافق‌اید، اینکه دارد تبدیل به روندی عادی در برنامه‌های تلویزیونی می‌شود را اتفاق خوبی می‌دانید؟

درباره این موضوع سلایق مختلفی وجود دارد، ولی به نظر من بخشی از اجرا نیاز به توانمندی بازیگری دارد تا مجری بتواند نگاه مخاطب را به خود جلب کند. یکی از دلایل انتخاب امین زندگانی هم این بود که پیشینه اجرای تلویزیونی داشت، در واقع او جزو بازیگرانی است که در ابتدا با مجری‌گری شروع کرد و سپس وارد عرصه بازیگری شد. ما سعی کردیم که با این انتخاب، یک تیر و دو نشان بزنیم یعنی کسی که سابقه اجرا داشته باشد و شخصیت اثرگذاری باشد.

برخی از مجریان تلویزیون از این بابت شاکی هستند که بازیگران دارند وارد حیطه اجرای تلویزیونی می‌شوند. این گلایه را وارد می‌دانید؟

من در این باره بازخوردهای زیادی از همکاران مجری ام گرفته ام که بسیار خوب بوده است، ضمن اینکه تعدادی از میهمانان برنامه «قرنطینه» همچون نیما کرمی و منصور ضابطیان از مجریان باسابقه تلویزیون بودند و از تسلط خوب امین زندگانی در اجرای برنامه گفتند. بسیاری از مجری ها هم حین ضبط برنامه به استودیو ما سر می‌زدند و به ما مشورت و ایده می‌دادند. البته به جز امین زندگانی، گزینه‌های دیگری هم برای اجرا داشتیم، ولی در نهایت به ایشان رسیدیم. «قرنطینه» نتیجه کارگروهی یک تیم جوان و پرانگیزه است که خوشبختانه بازخوردهای خوبی از برنامه گرفتیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قرنطینه معضلات اجتماعی امین زندگانی فصل جدید فصل اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در قم برگزار شد.

در این نشست که حجج اسلام سید حسین رکن الدینی معاون فرهنگی و محمدعلی اخویان مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و حسین بهجتی مسئول دفتر نمایندگی بعثه در کربلا حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین نواب در خصوص اولویت‌ها برای معرفت افزایی بین زائران توصیه‌هایی بیان کرد و بر تهیه نظام موضوعات کاربردی برای انجام سخنرانی‌های مفید، تهیه آزموده‌ها جهت انتقال تجارب و ارائه محتوای فاخر بر اساس منابع و معارف اصیل اسلامی از جمله صحیفه سجادیه تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه دیگر سخنران این نشست بود که با بیان چند تذکر اجرایی، به تشریح انتظارات بعثه از خطبای اعزامی به عتبات عالیات پرداخت.

در ادامه این نشست، چند تن از سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در جهت بهبود کیفی برنامه‌های بعثه و سخنرانی‌ها در جمع زائران ایرانی عتبات عالیات پرداختند.

تدارک مسیر ارتباطی زائران با بعثه از طریق ایجاد کانال‌هایی در پیام‌رسان‌های داخلی، آرشیو سخنرانی‌ها در عتبات عالیات و تدوین و چاپ کتاب از آنها، ارائه موضوعات کاربردی و مفید از جمله نکات مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنرانی‌ها و پرداختن به موضوعاتی همچون تبیین صحیح معارف ناب اسلامی، مهدویت، سرمشق‌بودن اهل بیت (ع) در همه رفتارها، لزوم استکبارستیزی و مقاومت، امیدبخشی به زائران و… از جمله نکات مطرح شده بود و حاضران پیشنهاد کردند که موضوعات سخنرانی در عین سلسه‌وار بودن مباحث، به نحوی ارائه شود تا زائر حتی اگر در یک جلسه شرکت کند، بهره لازم را ببرد.

در پایان این نشست، از مجله «در رواق ولایت» ویژه نامه عتبات عالیات رونمایی شد.

این ویژه نامه حاوی آداب و احکام سفر به اعتاب مقدسه است و اطلاعاتی مفید برای شناخت بیشتر از اماکن متبرکه عراق ارائه می‌دهد.

کد خبر 6095228

دیگر خبرها

  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • آماده‌باش اردستان در پایان هفته/ مرخصی‌ها لغو شد
  • به موضوعات مهم جامعه کارگری، توجه شود
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی